Beauty · Szépség

Ismerkedés a The Body Shoppal: haul – Gettig to know The Body Shop: haul

Please, scroll down for ENGLISH version.

My whole purchase from The Body Shop

A The Body Shop idén ünnepli 40. születésnapját – mint nemrég megtudtam. Én pár éve ismerem csak a márka nevét, ami Magyarországra 2012-ben érkezett meg. Ezidáig nem sok terméküket próbáltam ki, de mivel olyan sokan dicsérik, egy ideje már foglalkoztatott a gondolat, hogy jobban megismerkedjek a The Body Shoppal. Nemrég az angol weboldalon nézelődtem, és megláttam a 40%-os kedvezményre jogosító kódot. Nem is kellett több bíztatás, belevetettem magam a termékek forgatagába, és ahogy látni fogjátok, szép kis csomagot sikerült összeállítanom. Található benne test- és arcápolás, smink, na meg egy csipet nyár is. Gondoltam, ez a kis bevásárlás jó alapot szolgáltat egy haul bejegyzésnek.

Lássuk tehát!

Pink Grapefruit tusfürdő, testradír és testápoló

The Body Shop Pink Grapefruit shower gel, body scrub and body sorbet

Ahogy említettem, nincs sok tapasztalatom a The Body Shop termékeivel kapcsolatban, azonban a Pink Grapefruit termékcsalád testradírját már volt szerencsém kipróbálni. Anyukámnak vettem karácsonyra, de neki nem tetszett az illata, ezért kénytelen voltam „megszabadítani” őt ettől a terméktől. Az ízlésünk különbözőségét jól példázza, hogy amíg Anya konkrétan rosszul van az erős grapefruit illattól, én legszívesebben megenném a terméket. Még szerencse, hogy a csomagoláson fel van tüntetve, hogy ne tegyük! Erről a testradírról tehát pontosan tudom, hogy mit várhatok tőle: fantasztikus illatélményt a zuhany alatt, hatékony radírozást és végezetül pihe-puha bőrt.

Be kell vallanom, hogy a pink grapefruit illat szerelmese lettem, ez pedig további vásárlásra vezérelt, így került a kosaramba a tusfürdő és a testápoló is. Ez utóbbiról tudni kell, hogy nem egy egyszerű krém, hanem a The Body Shop egyedi fejlesztése, a body sorbet. Ígéretük szerint a különleges formula azonnal beszívódik a bőrbe, és hűsítő érzést hagy maga után – számomra ez tökéletesen hangzik, főleg nyár idején. Remélem, hogy ha ezeket a termékeket kombinálom, és több rétegben is beborítom magam pink grapefruittal, akkor hosszabb ideig élvezhetem majd ezt a csodás illatfelhőt.

Piñita Colada tusfürdő

The Body Shop Pinita Colada shower gel

Egyszerűen mindent szeretek a Piña Coladaban: hogy ananász és kókusz illatú egyszerre, hogy hűsítő, hogy nyárias, hogy koktél… Amikor megláttam, hogy a legújabb termékcsalád nem más, mint Piña Colada illatú, azonnal izgatott lettem, és tudtam, hogy ki kell próbálnom. Mivel nem volt lehetőségem megszagolni a termékeket, olyat akartam választani, amit könnyen el tudok használni akkor is, ha nem tetszik az illat. Lássuk be, az ígéretesnek tűnő termékek nem mindig váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Azt kell mondjam, első „szaglásra” a Piñita Colada tusfürdő könnyedén megugrotta azt a bizonyos magasra tett lécet. A kókusz és anananász illata tökéletesen keveredik benne, pont mint egy jó koktélban.

Teafaolajos arctisztító és éjszakai arckrém

The Body Shop Tea Tree night lotion and facial wash

Ezt a két terméket igazából a barátomnak rendeltem (mert olyan rendes vagyok, hogy vásárlás közben rá is gondolok!), akinek a bőre hajlamos a pattanásokra. A teafaolaj jótékony hatásával eddig is tisztában voltunk, és sok-sok böngészés után a kommentek között arra jutottam, hogy talán ez a két termék lehet a leghasznosabb az ő számára. Az arclemosót mindennapi használatra, a krémet pedig durvább állapotok kezelésére szánjuk. Nagy reményeket fűzünk hozzájuk, hamarosan teszt alá vetjük ezeket is.

Baked-To-Last pirosító

The Body Shop Baked-To-Last Blush in shade 02 Coral

A The Body Shopos felfedezőtúrám alkalmából szerettem volna a márkától egy sminkterméket is kipróbálni. Ahogy nézegettem a kínálatot, ezen az arcpirosítón akadt meg a szemem. Egyszerűségében nagyszerű ez kis kompakt pír, a gyönyörű mély-korall szín mellett találunk egy barackos-pezsgőszínű highlightert is. 2 az 1-ben, hiszen egy nagy ecsetvonással együtt, de akár külön-külön is használhatjuk a két részt. Ráadásként hosszantartó pirosítást ígér. Alig várom, hogy kipróbáljam, és beszámolhassak róla Nektek!

E-vitaminos arcfrissítő permet

The Body Shop Vitamin E hydrating face mist

Ez a tipikus plusz egy dolog a kosárban, amiről az ember nem pontosan tudja miért is veszi meg, de kell… Az E-vitaminos termékcsaládról nagyon jókat olvastam, már 40 éve a vásárlók egyik kedvence, az idő próbáját tehát már kiállta. Én is szerettem volna egy darabot innen, de a termékek közül egyik sem fogott meg igazán. Aztán megláttam ezt… A koncepció nekem nagyon tetszik: csak egy-két fújás az arcra, és a permet egyszerre frissít, hidratál és fixálja a sminket! Engem az utolsó tulajdonsága csábított el, remélem, megtartja, amit ígér.

Ennyi lett volna tehát az én kis csomagom. A következő hetekben gondos tesztelésnek fogom alávetni a felsorolt termékeket, nézzetek be újra, ha kíváncsiak vagytok, mit gondolok róluk! Bízom benne, hogy csupa jó hírrel és pozitív véleménnyel térhetek vissza hozzátok. 🙂

Nektek mi a kedvencetek a The Body Shoptól? Melyik terméket ajánlanátok másoknak is?

Flora signature


My whole purchase from The Body Shop

The Body Shop celebrates its 40th birthday this year, as I’ve recently learned it. I only know the brand for a couple of years and somehow I was never so keen on buying anything from them. I still ended up longig for some of the products as I’ve heard so many great reviews, so I decided to get to know The Body Shop a little bit better. As I checked in to the webshop I saw that there was a summer sale with 40% off the prices, so I didn’t hesitate any longer, I placed my order right away. I also wanted to share my little haul with you and as you will see I managed to put together a nice package with some body- and skincare and some make-up, too.

Let’s see!

Pink Grapefruit shower gel, body scrub and body sorbet

The Body Shop Pink Grapefruit shower gel, body scrub and body sorbet

As I’ve mentioned, I don’t have much experience with The Body Shop products. One exception is the Pink Grapefruit body scrub which I gave my mom for Christmas but she didn’t like the smell at all, so I had to take it away from her. This is a good example of how people’s tastes can be very different: while mom hated the smell of the product, I feel like eating it every time I smell it. Luckily, it’s written on the packaging that the body scrub is not suitable for consumption. All in all, I know exactly what to expect from this body scrub: fantastic smell, efficient yet gentle scrubbing and silky soft skin.

I have to admit that I’ve become a fan of the pink grapefruit scent and this fact made me buy the shower gel and the body sorbet, too. About the second one, I have to tell you, it is not the usual body lotion with a fancy name but a special development of The Body Shop. The body sorbet promises to soak immediately into your skin while cooling it leaving it very soft. For me this sounds just perfect, especially in the summertime. I really hope that the combination of these products will leave my skin smelling like pink grapefruit, so that I can enjoy this scent even longer.

Piñita Colada shower gel

The Body Shop Pinita Colada shower gel

I love everything about the Piña Colada: the pineapple and coconut smell, it’s cold and refreshing, it’s a cocktail and it reminds me on summer… When I noticed that the newest range of The Body Shop is nothing but scented like Piña Colada, I got really excited and wanted to try it right away. As I didn’t have the chance to smell the products before I buy them, I decided to choose something that is easy to use up even if I end up not liking the scent. That’s why I chose the shower gel. I have to say, my first impression is that the Piñita Colada range won’t leave me disappointed. The signature scent is the perfect combination of pineapple and coconut, just like the cocktail itself.

Tea Tree facial wash and night treatment

The Body Shop Tea Tree night lotion and facial wash

To be honest, I ordered these two product for my boyfriend (because I think about him even when I’m shopping!) as he gets quite a lot of spots. We knew about the benefits of the tea tree oil and after some browsing through the comments I got the impression that these two products could be the most useful for him. The facial wash is for every day use and the night treatment is meant to solve more severe situations. We have really high expectations for them and going to start testing them very soon.

Baked-To-Last blush

The Body Shop Baked-To-Last Blush in shade 02 Coral

Just to get to know The Body Shop a little bit better I also wanted to try a make-up product. As I was browsing online this blush caught my eye with its simplicity and beauty. The blush itself is a deep coral pink and next to it we find a peachy-champagne highlighter. So this product is basically a 2-in-1 because you can either do a big swirl with your brush and use the two colours at the same time for a glowy finish or you can use them separately to blush and highlight. On top of everything the product is supposed to be long lasting. I can’t wait to put it on and let you know how it works for me!

Vitamin E hydrating face mist

The Body Shop Vitamin E hydrating face mist

This is the typical extra thing that is going to end up in your basket and you can’t really explain why, you just have to have it… I’ve read so many great reviews and comments about the Vitamin E range of The Body Shop, and it has been a customer favourite for 40 years, so I really wanted to try a product from this range. Unfortunately, none of the products felt suitable for me or my skin type and I started to give up on this when I found this facial mist… I really like the concept of it: only a couple of spritz and the mist hydrates and refreshes your skin and sets your make-up. For me, this last attribute is the most promising, I hope it really does what it says.

That was all the content of my little The Body Shop package. In the next few weeks I’m going to test all products thoroughly, so check back on the blog if you are interested in my opinion about them. I really hope I can return with great news and reviews.

What is your favourite product from The Body Shop? What would you suggest for others to buy?

Flora signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s